Download Lagu Nella Kharisma - Undangan Rabi Mp3

Gambar Nella Kharisma - Undangan Rabi
  • Title : Nella Kharisma - Undangan Rabi
  • Listen : 427.4K
  • Size Mp3 : 7.14 MB


Dengar Lagu Online (Klik dan menunggu ...)
Download MP3

Lirik Nella Kharisma - Undangan Rabi

Nella Kharisma - Undangan Rabi, loro rasane moco undangan rabimu
amung semene iso mbok culne tresnoku
kudu tak lilo pancen keputusanmu
nadyan keloro-loro njero batinku

loro rasane moco undangan rabimu
ra ngiro yen kowe ninggalke aku
ra uwis-uwis netes eluh ning pipiku
mergo pungkase sing nyanding kowe dudu aku

sing tak rasakne loro atiku
nalikane nrimo layangmu
kaget tak woco undangan rabimu
ngene carane medhot tali tresnoku

mbiyen tak trimo ucap manismu
jebul saiki lamis janjimu
mbok terus terang yen medhot aku
ojo nilap njur nrimo kabar rabimu




saktenane batinku keloro-loro
nyawang fotomu jejer karo wong liyo
ora tak songko undangan rabi
mbok gawe medhot tali tresnomu

loro rasane moco undangan rabimu
amung semene iso mbok culne tresnoku
kudu tak lilo pancen keputusanmu
nadyan keloro-loro njero batinku

loro rasane moco undangan rabimu
ra ngiro yen kowe ninggalke aku
ra uwis-uwis netes eluh ning pipiku
mergo pungkase sing nyanding kowe dudu aku

sing tak rasakne loro atiku
nalikane nrimo layangmu
kaget tak woco undangan rabimu
ngene carane medhot tali tresnoku

mbiyen tak trimo ucap manismu
jebul saiki lamis janjimu
mbok terus terang yen medhot aku
ojo nilap njur nrimo kabar rabimu

saktenane batinku keloro-loro
nyawang fotomu jejer karo wong liyo
ora tak songko undangan rabi
mbok gawe medhot tali tresnomu

loro rasane moco undangan rabimu
amung semene iso mbok culne tresnoku
kudu tak lilo pancen keputusanmu
nadyan keloro-loro njero batinku

loro rasane moco undangan rabimu
ra ngiro yen kowe ninggalke aku
ra uwis-uwis netes eluh ning pipiku
mergo pungkase sing nyanding kowe dudu aku

loro rasane moco undangan rabimu
amung semene iso mbok culne tresnoku
kudu tak lilo pancen keputusanmu
nadyan keloro-loro njero batinku

loro rasane moco undangan rabimu
ra ngiro yen kowe ninggalke aku
ra uwis-uwis netes eluh ning pipiku
mergo pungkase sing nyanding kowe dudu aku

Search: Download Lagu Nella Kharisma - Undangan Rabi, Download Lagu Aneka Safari Records , Download Lagu pop,dangdut,indo, Download Lagu dengan ukuran 7.14 MB
Download Lagu Terkait :


Top Lagu Terbaru