Download Lagu Nella Kharisma - Kadung Jeru Mp3

Gambar Nella Kharisma - Kadung Jeru
  • Title : Nella Kharisma - Kadung Jeru
  • Listen :
  • Size Mp3 : 6.72 MB


Dengar Lagu Online (Klik dan menunggu ...)
Download MP3

Lirik Nella Kharisma - Kadung Jeru

Nella Kharisma - Kadung Jeru, welas hang isun nduweni
jo sampek riko tatoni
kadung jeru roso tresno iki
njangget matri nang jeroning ati

isun sing bakal suloyo
masio digudo dunyo
yo mung siji roso welas iki
sun gowo sampek tekan mati

riko lan isun wes pancen jodone
sing bakalan ono hang misahne
riko lan isun yo wes podo seneng
bungah susah yo disonggo bareng

isun yo mung demen riko
isun yo semono ugo
sing bakal ono hang misahno
keloroan sampek akhir dunyo

welas hang isun nduweni
jo sampek riko tatoni
kadung jeru roso tresno iki
njangget matri nang jeroning ati

isun yo mung demen riko
isun yo semono ugo
sing bakal ono hang misahno
keloroan sampek akhir dunyo

isun yo mung demen riko
isun yo semono ugo
sing bakal ono hang misahno
keloroan sampek akhir dunyo

Search: Download Lagu Nella Kharisma - Kadung Jeru, Download Lagu kamu tube , Download Lagu pop,dangdut,indo, Download Lagu dengan ukuran 6.72 MB
Download Lagu Terkait :


Top Lagu Terbaru