Download Lagu Nella Kharisma - Kakean Pikir Mp3

Gambar Nella Kharisma - Kakean Pikir
  • Title : Nella Kharisma - Kakean Pikir
  • Listen :
  • Size Mp3 : 6.12 MB


Dengar Lagu Online (Klik dan menunggu ...)
Download MP3

Lirik Nella Kharisma - Kakean Pikir

Nella Kharisma - Kakean Pikir, Yen pancen kowe tresno aku
Tak enteni ndang ono janur melengkung
Yen pancen sik ngambang atimu
Koncoan wae tiwas mburi getun

Yen pancen kowe tresno aku
Buktekno ndang ono janur melengkung
Lungguh jejer ono pelaminan
Diramekne konco dangdutan

Abot tak songgo suwene bebarengan
Nyambung tali tresno tansah rasaning ngambang
Mending ndang mantenan mergo wedi kelangan
Engko yen tresno ngabar cintaku engkau buang

Jare tresno tenan neng penghulu ngomong sayang
Tresno ra semayan mung kakean alesan
Nyebar undangan kanggo konco sanak kadang
Ojo banter janji koyo mercon bantingan

Yen pancen kowe tresno aku
Tak enteni ndang ono janur melengkung
Yen pancen sik ngambang atimu
Koncoan wae tiwas mburi getun

Yen pancen kowe tresno aku
Buktekno ndang ono janur melengkung
Lungguh jejer ono pelaminan
Diramekne konco dangdutan

Abot tak songgo suwene bebarengan
Nyambung tali tresno tansah rasaning ngambang
Mending ndang mantenan mergo wedi kelangan
Engko yen tresno ngabar cintaku engkau buang

Jare tresno tenan neng penghulu ngomong sayang
Tresno ra semayan mung kakean alesan
Nyebar undangan kanggo konco sanak kadang
Ojo banter janji koyo mercon bantingan

Yen pancen kowe tresno aku
Tak enteni ndang ono janur melengkung
Yen pancen sik ngambang atimu
Koncoan wae tiwas mburi getun

Yen pancen kowe tresno aku
Buktekno ndang ono janur melengkung
Lungguh jejer ono pelaminan
Diramekne konco dangdutan

Yen pancen kowe tresno aku
Tak enteni ndang ono janur melengkung
Yen pancen sik ngambang atimu
Koncoan wae tiwas mburi getun

Yen pancen kowe tresno aku
Buktekno ndang ono janur melengkung
Lungguh jejer ono pelaminan
Diramekne konco dangdutan

Search: Download Lagu Nella Kharisma - Kakean Pikir, Download Lagu kamu tube , Download Lagu pop,dangdut,indo, Download Lagu dengan ukuran 6.12 MB
Download Lagu Terkait :


Top Lagu Terbaru