Download Lagu Nella Kharisma - Nggugah Ati Mp3

Gambar Nella Kharisma - Nggugah Ati
  • Title : Nella Kharisma - Nggugah Ati
  • Listen : 3.1K
  • Size Mp3 : 6.86 MB


Dengar Lagu Online (Klik dan menunggu ...)
Download MP3

Lirik Nella Kharisma - Nggugah Ati

Nella Kharisma - Nggugah Ati, Werane godong nadai tetese embun,
Rasane tangelamun koyo sing serantan...
Perihe ati hang rasane ngelik – ngelik,
Nyerintungi kencenge ati hang enak turu...

Rasane sing kuat maning
Nyawang tingkah awak sun iki...

Reff:
Hooo... Howow...
Sambangen isun masio sedelo, myakne atinisun lemes lan wero...
Peluken tah isun nganggo welas riko, myakne awak iki sing luput sing lali...

Sambangen.. peluken..
Gugahen atinisun iki..
Werane godong nadai tetese embun,
Rasane tangelamun koyo sing serantan...
Perihe ati hang rasane ngelik – ngelik,
Nyerintungi kencenge ati hang enak turu...

Rasane sing kuat maning
Nyawang tingkah awak sun iki...

Reff:
Hooo... Howow...
Sambangen isun masio sedelo, myakne atinisun lemes lan wero...
Peluken tah isun nganggo welas riko, myakne awak iki sing luput sing lali...

Sambangen.. peluken..
Gugahen atinisun iki..

Sambangen isun masio sedelo, myakne atinisun lemes lan wero...
Peluken tah isun nganggo welas riko, myakne awak iki sing luput sing lali...

Sambangen.. peluken..

Gugahen atinisun iki..

Search: Download Lagu Nella Kharisma - Nggugah Ati, Download Lagu Nella Kharisma - Topic , Download Lagu pop,dangdut,indo, Download Lagu dengan ukuran 6.86 MB
Download Lagu Terkait :


Top Lagu Terbaru