Download Lagu Nella Kharisma - Ojo Cilik Ati Mp3

Gambar Nella Kharisma - Ojo Cilik Ati
  • Title : Nella Kharisma - Ojo Cilik Ati
  • Listen : 7.1K
  • Size Mp3 : 5.84 MB


Dengar Lagu Online (Klik dan menunggu ...)
Download MP3

Lirik Nella Kharisma - Ojo Cilik Ati

Nella Kharisma - Ojo Cilik Ati, Ojo cilik ati lek,
Nong ndunyo wong wadon sing siji.
Arep golet hang kelendi,
Mesti baen keturutan nong ati.

Yo mulo loro lek,
Kudangan kepilon wong liyo.
Hang dieman hang dipujo,
Nyatane sing keneng dipercoyo.

Lumoh wis genengno,
Bangur goleto liyo.
Hang biso ngeregani,
Ngerti nong paran artine welas.

Sing kurang-kurang kembang,
Hang asri magih sepirang-pirang.
Lan magih akeh kembang ring ndunyo,
Hang ayu ketelo-telo.

Ojo cilik ati lek,
Nong ndunyo wong wadon sing siji.
Arep golet hang kelendi,
Mesti baen keturutan nong ati.

Yo mulo loro lek,
Kudangan kepilon wong liyo.
Hang dieman hang dipujo,
Nyatane sing keneng dipercoyo.

Lumoh wis genengno,
Bangur goleto liyo.
Hang biso ngeregani,
Ngerti nong paran artine welas.

Sing kurang-kurang kembang,
Hang asri magih sepirang-pirang.
Lan magih akeh kembang ring ndunyo,
Hang ayu ketelo-telo.

Search: Download Lagu Nella Kharisma - Ojo Cilik Ati, Download Lagu Nella Kharisma - Topic , Download Lagu pop,dangdut,indo, Download Lagu dengan ukuran 5.84 MB
Download Lagu Terkait :


Top Lagu Terbaru