Download Lagu Nella Kharisma - Ojo Nguber Welas Mp3

Gambar Nella Kharisma - Ojo Nguber Welas
  • Title : Nella Kharisma - Ojo Nguber Welas
  • Listen : 34.4M
  • Size Mp3 : 5.91 MB


Dengar Lagu Online (Klik dan menunggu ...)
Download MP3

Lirik Nella Kharisma - Ojo Nguber Welas

Nella Kharisma - Ojo Nguber Welas, sing usah riko katek
ngaleng ngaleng maning
alasan ngalor ngidul
mung di gawe gawe
isun weruh dewek
riko suloyo
isun weruh dewek
ning riko makeh demen larene
sing usah riko katek
ngaleng ngaleng maning
alasan ngalor ngidul
mung di gawe gawe
isun weruh dewek
riko suloyo
isun weruh dewek
ning riko makeh demen larene
diinggut paran riko nguber demene
mung welas isun ngelebihi welase
diembuh paran riko nguber demene
mung welas isun ngelebihi teko
ning welase
hooo...
sing usah riko katek
ngaleng ngaleng maning
alasan ngalor ngidul
mung di gawe gawe
isun weruh dewek
riko suloyo
isun weruh dewek
mung riko makeh demen larene
diembuh paran riko nguber demene
mung welas isun ngelebihi welase
diembuh paran riko nguber demene
mung welas isun ngelebihi teko ning welase
diembuh raran riko nguber demene
mung welas isun ngelebihi welase
diembuh paran riko nguber demene
mung welas isun ngelebihi teko ning welase
hooo...

Search: Download Lagu Nella Kharisma - Ojo Nguber Welas, Download Lagu Danendra Official , Download Lagu pop,dangdut,indo, Download Lagu dengan ukuran 5.91 MB
Download Lagu Terkait :


Top Lagu Terbaru