Download Lagu Nella Kharisma - Sayang 10 Mp3

Gambar Nella Kharisma - Sayang 10
  • Title : Nella Kharisma - Sayang 10
  • Listen :
  • Size Mp3 : 5.06 MB


Dengar Lagu Online (Klik dan menunggu ...)
Download MP3

Lirik Nella Kharisma - Sayang 10

Nella Kharisma - Sayang 10, sayang, aku iki kangen karo kowe
wes telung tahun aku mok tinggalne
sesek rasane ati ditinggal sang kekasih
merana ku hidup sendiri

wes suwi ku ngenteni bareng rotasi bumi
awan bengi ku dungo, ngarep kowe teko
nganti nangis getih putih kowe tetep ora mulih
ra eling janjine

sayang, aku iki kangen karo kowe
wes telung tahun aku mok tinggalne
sesek rasane ati ditinggal sang kekasih
merana ku hidup sendiri

sepurane ra ngabari, aku iki isih nguli
golek rejeki gawe ngajak kowe rabi
ojo mikir aku lali, sak tenane tresno iki
mung kanggo kowe sampe tekane pati


ben dino ku wiritan nganti diwedeni setan
ben dino njumuk wudu, berdoa nganti khusyu’
semua itu ku lakukan hanya untuk kamu, sayang
ngarep kamu pulang

sayang, aku iki kangen karo kowe
wes telung tahun aku mok tinggalne
sesek rasane ati ditinggal sang kekasih
merana ku hidup sendiri

sepurane ra ngabari, aku iki isih nguli
golek rejeki gawe ngajak kowe rabi
ojo mikir aku lali, sak tenane tresno iki
mung kanggo kowe sampe tekane pati

sayang, aku iki kangen karo kowe
wes telung tahun aku mok tinggalne
sesek rasane ati ditinggal sang kekasih
merana ku hidup sendiri

sepurane ra ngabari, aku iki isih nguli
golek rejeki gawe ngajak kowe rabi
ojo mikir aku lali, sak tenane tresno iki
mung kanggo kowe sampe tekane pati

ojo mikir aku lali, sak tenane tresno iki
mung kanggo kowe sampe tekane pati

Search: Download Lagu Nella Kharisma - Sayang 10, Download Lagu Hadi Suprianto , Download Lagu pop,dangdut,indo, Download Lagu dengan ukuran 5.06 MB
Download Lagu Terkait :


Top Lagu Terbaru