Download Lagu Nella Kharisma - Sepurane Baen Mp3

Gambar Nella Kharisma - Sepurane Baen
  • Title : Nella Kharisma - Sepurane Baen
  • Listen : 7.6K
  • Size Mp3 : 6.11 MB


Dengar Lagu Online (Klik dan menunggu ...)
Download MP3

Lirik Nella Kharisma - Sepurane Baen

Nella Kharisma - Sepurane Baen, Sepurane baen
sun emang nong welase
hang bengene
sing gampang ulie nggayu atine
saikine rikoteko nong isun mani
ngarep nyambung rosohang wis riko gawe
riko gawe loro
sepi hang sun roso sakat riko tinggalno
saiki ilangmergo ono hangng ganteni liyan riko
dudu sun sing welas dudu sun wis sing demen
tapi ati iki wis ono hang manggone
sepurane baen...
Lilakno wes isun lilakno ojo ngarep isun maning
ojo nyikso isun maning
loro rasane mulo loro
kadung ati wis sing ono
njaluk tulung riko ngadoho

Search: Download Lagu Nella Kharisma - Sepurane Baen, Download Lagu Nella Kharisma - Topic , Download Lagu pop,dangdut,indo, Download Lagu dengan ukuran 6.11 MB
Download Lagu Terkait :


Top Lagu Terbaru