Download Lagu Nella Kharisma - Sigar Mp3

Gambar Nella Kharisma - Sigar
  • Title : Nella Kharisma - Sigar
  • Listen : 11K
  • Size Mp3 : 6.07 MB


Dengar Lagu Online (Klik dan menunggu ...)
Download MP3

Lirik Nella Kharisma - Sigar

Nella Kharisma - Sigar, Umpomo isun hang salah
Njaluk tulung ngomongo baen
Mergo sun sing biso moco atin riko
ADVERTISING

Atin riko

Tuwuk sun njaluk sepuro
Cupar riko tanpo bukti hang nyoto
Nuduh isun demen wong liyo
Demen wong liyo

Wis sigar rasane ati
Tuwuk isun riko tokari
Koyo dene geni welas riko ngobong ati
Wis suwek nong dodo iki
Bolak balik riko tatoni
Mili banyu moto
Nyirami panase ati

Tuwuk sun njaluk sepuro
Cupar riko tanpo bukti hang nyoto
Nuduh isun demen wong liyo
Demen wong liyo

Wis sigar rasane ati
Tuwuk isun riko tokari
Koyo dene geni welas riko ngobong ati
Wis suwek nong dodo iki
Bolak balik riko tatoni
Mili banyu moto
Nyirami panase ati

Wis sigar rasane ati
Tuwuk isun riko tokari
Koyo dene geni welas riko ngobong ati
Wis suwek nong dodo iki
Bolak balik riko tatoni
Mili banyu moto
Nyirami panase ati
Mili banyu moto
Nyirami panase ati

Search: Download Lagu Nella Kharisma - Sigar, Download Lagu Nella Kharisma - Topic , Download Lagu pop,dangdut,indo, Download Lagu dengan ukuran 6.07 MB
Download Lagu Terkait :


Top Lagu Terbaru