Download Lagu Mahesa - Sing Sanggup Feat. Nella Kharisma Mp3

Gambar Mahesa - Sing Sanggup  Feat. Nella Kharisma
  • Title : Mahesa - Sing Sanggup Feat. Nella Kharisma
  • Listen : 8.9K
  • Size Mp3 : 6.85 MB


Dengar Lagu Online (Klik dan menunggu ...)
Download MP3

Lirik Mahesa - Sing Sanggup Feat. Nella Kharisma

Mahesa - Sing Sanggup Feat. Nella Kharisma , Sing sanggup isun nyonggo,
Batin hang nelongso.
Mergo welas riko,
ADVERTISING

Nong wong liyo.

Gampang dhung ngumbar janji,
Nyatane mung ngapusi,
Riko nggawe isun kesikso.

Sing sanggup isun yo sing sanggup,
Ring dunyo urip tanpo nyawang riko.
Sing sanggup isun sing sanggup,
Adoh ambi riko.

Sing sanggup isun yo sing sanggup,
Ring dunyo urip tanpo nyawang riko.
Sing sanggup isun sing sanggup,
Welas yo mung riko.

Sing sanggup isun nyonggo,
Batin hang nelongso.
Mergo welas riko,
Nong wong liyo.

Gampang dhung ngumbar janji,
Nyatane mung ngapusi,
Riko nggawe isun kesikso.

Sing sanggup isun yo sing sanggup,
Ring dunyo urip tanpo nyawang riko.
Sing sanggup isun sing sanggup,
Adoh ambi riko.

Sing sanggup isun yo sing sanggup,
Ring dunyo urip tanpo nyawang riko.
Sing sanggup isun sing sanggup,
Welas yo mung riko.

Sing sanggup isun yo sing sanggup,
Ring dunyo urip tanpo nyawang riko.
Sing sanggup isun sing sanggup,
Adoh ambi riko.

Sing sanggup isun yo sing sanggup,
Ring dunyo urip tanpo nyawang riko.
Sing sanggup isun sing sanggup,
Welas yo mung riko.

Search: Download Lagu Mahesa - Sing Sanggup Feat. Nella Kharisma , Download Lagu Mahesa - Topic , Download Lagu pop,dangdut,indo, Download Lagu dengan ukuran 6.85 MB
Download Lagu Terkait :


Top Lagu Terbaru