Download Lagu Ska 86 - Sayang 2 Ska Version Mp3

Gambar Ska 86 - Sayang 2  Ska Version
  • Title : Ska 86 - Sayang 2 Ska Version
  • Listen : 24.8M
  • Size Mp3 : 7.91 MB


Dengar Lagu Online (Klik dan menunggu ...)
Download MP3

Lirik Ska 86 - Sayang 2 Ska Version

Ska 86 - Sayang 2 Ska Version , lirik lagu Sayang 2-Nella Kharisma

Cubo rungokno tembang kangenku iki
Dewi asmoro tulung omongno, aku isih ngenteni
Ombak segoro kok saja ngelingake
Nambahi kangenku soyo gedi nganti kepati-pati

Andaikan sayangku sak iki isih ono ning kene
kita akan selalu memadu cinta
bungah ing atiku sepi ing atiku
hanya dalam mimpi

Rino lan wengi moto iki angel diaremake
Mung lam-laman esem lan manismu
Kapan ku bertemu sak kedip ing moto
Wes marem atiku

Cubo rungokno tembang kangenku iki
Dewi asmoro tulung omongno, aku isih ngenteni
Ombak segoro kok saja ngelingake
Nambahi kangenku soyo gedi nganti kepati-pati

Andaikan sayangku sak iki isih ono ning kene
Kita akan selalu memadu cinta
Bungah ing atiku sepi ing atiku
Hanya dalam mimpi

Rino lan wengi moto iki angel diaremake
Mung lam-laman esem lan manismu
Kapan ku bertemu sak kedip ing moto
Wes marem atiku

Andaikan sayangku sak iki isih ono ning kene
Kita akan selalu memadu cinta
Bungah ing atiku sepi ing atiku
Hanya dalam mimpi

Rino lan wengi moto iki angel diaremake
Mung lam-laman esem lan manismu
Kapan ku bertemu sak kedip ing moto
Wes marem atiku

Search: Download Lagu Ska 86 - Sayang 2 Ska Version , Download Lagu UYE tone , Download Lagu indo,ska,reggae, Download Lagu dengan ukuran 7.91 MB
Download Lagu Terkait :


Top Lagu Terbaru