Download Lagu Syahiba Saufa - Ojo Mung Isun Remix Version Mp3

Gambar Syahiba Saufa - Ojo Mung Isun  Remix Version
  • Title : Syahiba Saufa - Ojo Mung Isun Remix Version
  • Listen : 707.9K
  • Size Mp3 : 8.14 MB


Dengar Lagu Online (Klik dan menunggu ...)
Download MP3

Lirik Syahiba Saufa - Ojo Mung Isun Remix Version

Syahiba Saufa - Ojo Mung Isun Remix Version , Ojo mung isun hang ngrasakaken
Jerone kangen
Rumongso isun welas riko
Kari sing kereken

Rungo keno suoro ati
Hang angen angen
Wiwit gending iki kanggo
Tombone kangen

Ojo mung isun hang ngrasakaken
Jerone kangen
Rumongso isun welas riko
Kari sing kereken

Rungo keno suoro ati
Hang angen angen
Wiwit gending iki kanggo
Tombone kangen

Sedino dino
Riko raono kabare
Ojo mung isun
Hang duwe kangen
Ojo mung isun
Hang angen angen

Masio ringkono
Riko endi welase
Ojo mung isun
Hang duwe roso
Ojo mung isun
Hang welas nyang riko


Ojo mung isun hang ngrasakaken
Jerone kangen
Rumongso isun welas riko
Kari sing kereken

Rungo keno suoro ati
Hang angen angen
Wiwit gending iki kanggo
Tombone kangen

Sedino dino
Riko raono kabare
Ojo mung isun
Hang duwe kangen
Ojo mung isun
Hang angen angen

Masio ringkono
Riko endi welase
Ojo mung isun
Hang duwe roso
Ojo mung isun
Hang welas nyang riko

Hang duwe roso
Ojo mung isun
Hang welas nyang riko

Search: Download Lagu Syahiba Saufa - Ojo Mung Isun Remix Version , Download Lagu Samudra Record , Download Lagu pop,indo,remix,top-lagu-indonesia,lagu-pop-terbaru, Download Lagu dengan ukuran 8.14 MB
Download Lagu Terkait :


Top Lagu Terbaru