Download Lagu Via Vallen - Aku Mati Roso Mp3

Gambar Via Vallen - Aku Mati Roso
  • Title : Via Vallen - Aku Mati Roso
  • Listen : 239.2K
  • Size Mp3 : 5.13 MB


Dengar Lagu Online (Klik dan menunggu ...)
Download MP3

Lirik Via Vallen - Aku Mati Roso

Via Vallen - Aku Mati Roso, wes ra ono roso tresno
wes ilang roso sayang
neng ati iki kanggo sliramu

wes suwi dilakoni
wong loro andum tresno
nanging dadine kok koyo ngene

oh kangmas ojo loro atimu
oh kangmas aku ra biso tresno karo sliramu

ati iki koyo koyo wes mati roso
tresnoku marang sliramu mung kanggo seneng atimu
ora iso ilang roso, tresnoku sing isih isih ono
ora iso tak wenehake merngko wektu sing nentoake


oh kangmas atiku rasane mati roso
aku wes ra biso tresno marang sliramu, oh kangmas

wes suwi dilakoni wong loro andum tresno
nanging dadine kok koyo ngene

oh kangmas ojo loro atimu
oh kangmas aku ra biso tresno karo sliramu

ati iki koyo koyo wes mati roso
tresnoku marang sliramu mung kanggo seneng atimu
ora iso ilang roso, tresnoku sing isih isih ono
ora iso tak wenehake merngko wektu sing nentoake

oh kangmas atiku rasane mati roso
aku wes ra biso tresno marang sliramu, oh kangmas

Search: Download Lagu Via Vallen - Aku Mati Roso, Download Lagu Pelita Utama , Download Lagu pop,dangdut,indo, Download Lagu dengan ukuran 5.13 MB
Download Lagu Terkait :


Top Lagu Terbaru