Download Lagu Via Vallen - Lungset Feat. Mahesa Mp3

Gambar Via Vallen - Lungset  Feat. Mahesa
  • Title : Via Vallen - Lungset Feat. Mahesa
  • Listen : 1.4M
  • Size Mp3 : 6.94 MB


Dengar Lagu Online (Klik dan menunggu ...)
Download MP3

Lirik Via Vallen - Lungset Feat. Mahesa

Via Vallen - Lungset Feat. Mahesa , sun sembur esem iki
masio tah udan njero ati
nono wujude ulihe ngenteni

lungset ati iki...

riko ngajaki pisahan
sak temene isun salah paran
welas ring ati wis sing nono liyo
sulung tah sulung riko apuwo...

tau tah isun ngeliyo
uwah roso ambi riko
tau tah isun ngeloro
tapi riko suloyo uwah janji lan roso

riko ngajaki pisahan
sak temene isun salah paran
welas ring ati wis sing nono liyo
sulung tah sulung riko apuwo...

tau tah isun ngeliyo
uwah roso ambi riko
tau tah isun ngeloro
tapi riko suloyo uwah janji lan roso

sepurane dung isun ngelarani riko
uwah janji lan ati ngeliyo
sepurane dung isun ninggalaken riko
hang sun jaluk mung siji
riko tetep wengi masio isun sing ono

Search: Download Lagu Via Vallen - Lungset Feat. Mahesa , Download Lagu Samudra Record , Download Lagu pop,dangdut,indo, Download Lagu dengan ukuran 6.94 MB
Download Lagu Terkait :


Top Lagu Terbaru