Download Lagu Via Vallen - Karma Mp3

Gambar Via Vallen - Karma
  • Title : Via Vallen - Karma
  • Listen : 1.6M
  • Size Mp3 : 5.89 MB


Dengar Lagu Online (Klik dan menunggu ...)
Download MP3

Lirik Via Vallen - Karma

Via Vallen - Karma, Ojo salahke aku
Wes ngelarani atimu
Mergo kowe wes gawe
Tatu sumpah setiaku

Ojo salahke aku
Tak pilih ninggalne kowe
Wolak walik dunyo
Kowe keno karmane

Uwes cukup leh ku gawe kowe nangis
Uwes cukup leh ku gawe kowe tetangis
Senadyan ati iki ora tegel ndelokne
Ora bakal ku ndilat tresnoku bali neng kowe

Ojo salahke aku wes ngelarani atimu
Mergo kowe wes gawe tatu sumpah setiaku
Ojo salahke aku, tak pilih ninggalne kowe
Wolak walik dunyo kowe keno karmane

Uwes cukup leh ku gawe kowe nangis
Uwes cukup leh ku gawe kowe tetangis
Senadyan ati iki ora tegel ndelokne
Ora bakal ku ndilat tresnoku bali neng kowe

Ojo salahke aku wes ngelarani atimu
Mergo kowe wes gawe tatu sumpah setiaku
Ojo salahke aku, tak pilih ninggalne kowe
Wolak walik dunyo kowe keno karmane

Ojo salahke aku wes ngelarani atimu
Mergo kowe wes gawe tatu sumpah setiaku
Ojo salahke aku, tak pilih ninggalne kowe
Wolak walik dunyo kowe keno karmane
Wolak walik dunyo kowe keno karmane
Wolak walik dunyo kowe keno adzabe

Search: Download Lagu Via Vallen - Karma, Download Lagu PT. MUSIK PERDANA KREATIVA , Download Lagu pop,dangdut,indo,lagu-dangdut-koplo-terbaru, Download Lagu dengan ukuran 5.89 MB
Download Lagu Terkait :


Top Lagu Terbaru