Download Lagu Via Vallen - Kebacut Kangen Mp3

Gambar Via Vallen - Kebacut Kangen
  • Title : Via Vallen - Kebacut Kangen
  • Listen : 2.5M
  • Size Mp3 : 5.92 MB


Dengar Lagu Online (Klik dan menunggu ...)
Download MP3

Lirik Via Vallen - Kebacut Kangen

Via Vallen - Kebacut Kangen, Senajan aku rung sue kenal sliramu
sing tak rasakke tansah kelingan esemmu
rino lan wengi angel merem mripatku
rabiso turu mergo kebacut kangenku

Yen tak sawang sliramu jan sedep esemmu
tentrem atiku tansah pingin ning dadamu
yen tak sawang sliramu jan sedep esemmu

leleh atiku ra kedip nyawang esemmu
Senajan aku rung sue kenal sliramu
sing tak rasakke tansah kelingan esemmu
rino lan wengi angel merem mripatku

rabiso turu mergo kebacut kangenku
Yen tak sawang sliramu jan sedep esemmu
tentrem atiku tansah pingin ning dadamu
yen tak sawang sliramu jan sedep esemmu

leleh atiku ra kedip nyawang esemmu
Yen tak sawang sliramu jan sedep esemmu
tentrem atiku tansah pingin ning dadamu

yen tak sawang sliramu jan sedep esemmu
leleh atiku ra kedip nyawang esemmu

Search: Download Lagu Via Vallen - Kebacut Kangen, Download Lagu Samudra Record , Download Lagu pop,dangdut,indo, Download Lagu dengan ukuran 5.92 MB
Download Lagu Terkait :


Top Lagu Terbaru