Download Lagu Via Vallen - Ngelabur Langit Mp3

Gambar Via Vallen - Ngelabur Langit
  • Title : Via Vallen - Ngelabur Langit
  • Listen : 2.3M
  • Size Mp3 : 6.69 MB


Dengar Lagu Online (Klik dan menunggu ...)
Download MP3

Lirik Via Vallen - Ngelabur Langit

Via Vallen - Ngelabur Langit, Nabur Uyah Nong Segoro
Sing Ono Artine Paran-Paran
Podo Koyo Ngelabur Langit
Manasi Geni Yo Sing Ono Lekas Putuse

Koyo Welas Sun Iki
Nong Riko Nono Putus Putuse
Tapi Koyo Dene Kendang Ditabuh Selisih
Welas Isun Sing Riko Gape

Wis Uwis Uwis
Dinggo Paran Ngrageni Manuk Miber
Nong Kene Isun Duwe Segudang Welas Duwe Segudang Asih
Dinggo Paran Magih Golet Liyane

Koyo Welas Sun Iki
Nong Riko Nono Putus Putuse
Tapi Koyo Dene Kendang Ditabuh Selisih
Welas Isun Sing Riko Gape

Wis Uwis Uwis
Dinggo Paran Ngrageni Manuk Miber
Nong Kene Isun Duwe Segudang Welas Duwe Segudang Asih
Dinggo Paran Magih Golet Liyane

Wis Uwis Uwis
Dinggo Paran Ngrageni Manuk Miber
Nong Kene Isun Duwe Segudang Welas Duwe Segudang Asih
Dinggo Paran Magih Golet Liyane

Search: Download Lagu Via Vallen - Ngelabur Langit, Download Lagu Khatulistiwa Record , Download Lagu pop,dangdut,indo, Download Lagu dengan ukuran 6.69 MB
Download Lagu Terkait :


Top Lagu Terbaru