Download Lagu Via Vallen - Pantai Klayar Mp3

Gambar Via Vallen - Pantai Klayar
  • Title : Via Vallen - Pantai Klayar
  • Listen : 5.1M
  • Size Mp3 : 6.75 MB


Dengar Lagu Online (Klik dan menunggu ...)
Download MP3

Lirik Via Vallen - Pantai Klayar

Via Vallen - Pantai Klayar, Tulung sawangen sawangen aku sing nandang rindu
oh tulung muliho senadyan sedelo aku wis lilo

Samar ati iki samar
yen nganti kowe lali janjimu neng pantai Klayar
samar ati iki samar
yen nganti kowe tego ninggal aku ganti pacar

oouuooo...

Sedelo wae aku ora biso
adoh kowe nengopo ninggalke lungo
sekedep netro aku ora lilo
yen nganti kowe gandeng karo wong liyo

oouuooo...

Tulung sawangen sawangen aku sing nandang rindu
oh tulung muliho senadyan sedelo aku wis lilo

Birune segoro kutho Pacitan
nyimpen janjimu seprene ra biso ilang
birune segoro kutho Pacitan
pantai Klayar sing nyimpen seweu kenangan

oouuooo...

Search: Download Lagu Via Vallen - Pantai Klayar, Download Lagu Teta Record , Download Lagu pop,dangdut,indo, Download Lagu dengan ukuran 6.75 MB
Download Lagu Terkait :


Top Lagu Terbaru