Download Lagu Via Vallen - Suket Teki Mp3

Gambar Via Vallen - Suket Teki
  • Title : Via Vallen - Suket Teki
  • Listen : 5M
  • Size Mp3 : 5.88 MB


Dengar Lagu Online (Klik dan menunggu ...)
Download MP3

Lirik Via Vallen - Suket Teki

Via Vallen - Suket Teki, aku tak sing ngalah
trimo mundur timbang loro ati
tak uyako wong kowe wis lali

ora bakal bali

paribasan awak urip kari balung
lilo tak lakoni
jebule janjimu jebule sumpahmu
ra biso digugu

wong salah ora gelem ngaku salah
suwe-suwe sopo wonge sek betah
mripatku uwis ngerti sak nyatane
kowe selak golek menangmu dewe
tak tandur pari jebul tukule suket teki

paribasan awak urip kari balung
lilo tak lakoni
jebule janjimu jebule sumpahmu
ra biso digugu

wong salah ora gelem ngaku salah
suwe-suwe sopo wonge sek betah
mripatku uwis ngerti sak nyatane
kowe selak golek menangmu dewe
tak tandur pari jebul tukule suket teki

Search: Download Lagu Via Vallen - Suket Teki, Download Lagu Ropex Abatasa , Download Lagu pop,dangdut,indo, Download Lagu dengan ukuran 5.88 MB
Download Lagu Terkait :


Top Lagu Terbaru