Download Lagu Via Vallen - Tibo Mburi Mp3

Gambar Via Vallen - Tibo Mburi
  • Title : Via Vallen - Tibo Mburi
  • Listen : 2M
  • Size Mp3 : 6.72 MB


Dengar Lagu Online (Klik dan menunggu ...)
Download MP3

Lirik Via Vallen - Tibo Mburi

Via Vallen - Tibo Mburi, Aku dewekan ning dalan prapatan
Sakwise kowe ngajak bubaran
Senajan loro nanging kudu tak terimo
Mugo wae sing apik nggo dewe

Saktenane atiku durung biso nerimo
Kowe gandeng karo uwong liyo
Kowe ora ngerasakke sing tak rasakke
Sing penting kowe bahagia, aku gampang

Duh Gusti paringono aku kuat ati
Mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
Elingo, mugo kowe ora dadi gelo
Mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi

Mlaku nem wulan aku iseh dewekan
Krungu kabar kowe arep tunangan
Senajan loro nanging kudu tak terimo
Mugo wae sing apik nggo kowe

Saktenane atiku durung biso nerimo
Kowe gandeng karo uwong liyo
Kowe ora ngerasakke sing tak rasakke
Sing penting kowe bahagia, aku gampang

Duh Gusti paringono aku kuat ati
Mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
Elingo, mugo kowe ora dadi gelo
Mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi

(Kowe ngerti aku ora gampang
Kadung suwe dewe bebarengan
Nanging Gusti duwe dalan liyo
Aku kudu lilo, aku kudu nerimo lan legowo)

Duh Gusti paringono aku kuat ati
Mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
Elingo, mugo kowe ora dadi gelo
Mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi

Duh Gusti paringono aku kuat ati
Mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
Elingo, mugo kowe ora dadi gelo
Mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi
(kowe kudu nerimo lan legowo)

Search: Download Lagu Via Vallen - Tibo Mburi, Download Lagu PT. MUSIK PERDANA KREATIVA , Download Lagu pop,dangdut,indo,lagu-dangdut-koplo-terbaru, Download Lagu dengan ukuran 6.72 MB
Download Lagu Terkait :


Top Lagu Terbaru