Download Lagu Vita Alvia - Kedanan Mp3

Gambar Vita Alvia - Kedanan
  • Title : Vita Alvia - Kedanan
  • Listen : 317.3K
  • Size Mp3 : 7.02 MB


Dengar Lagu Online (Klik dan menunggu ...)
Download MP3

Lirik Vita Alvia - Kedanan

Vita Alvia - Kedanan, Sing koyo biasae isun koyo gedigi
Nduwe roso demen kari kenemenen
Buru ketemu pisan ati wing sing karuan
Rasane koyo wong kedanan
Opo mulo sun iki kedanan
Raino bengi anane sun mung ngangen angen
Mandaneo biso nyanding riko
Raino bengi anane sun mung ngangen angen
Mandaneo biso nyanding riko
Riko hang dadi pujane ati
Riko hang isun kedani
Riko hang dadi pujane ati
Riko hang isun kedani
Sing koyo biasae isun koyo gedigi
Nduwe roso demen kari kenemenen
Buru ketemu pisan ati wing sing karuan
Rasane koyo wong kedanan
Opo mulo sun iki kedanan
Raino bengi anane sun mung ngangen angen
Mandaneo biso nyanding riko
Raino bengi anane sun mung ngangen angen
Mandaneo biso nyanding riko
Riko hang dadi pujane ati
Riko hang isun kedani
Riko hang dadi pujane ati
Riko hang isun kedani
Raino bengi anane sun mung ngangen angen
Mandaneo biso nyanding riko
Raino bengi anane sun mung ngangen angen
Mandaneo biso nyanding riko
Riko hang dadi pujane ati
Riko hang isun kedani
Riko hang dadi pujane ati
Riko hang isun kedani

Search: Download Lagu Vita Alvia - Kedanan, Download Lagu BANYUWANGI RECORD , Download Lagu pop,dangdut,indo, Download Lagu dengan ukuran 7.02 MB
Download Lagu Terkait :


Top Lagu Terbaru