Download Lagu Vita Alvia - Lalekno Baen Mp3

Gambar Vita Alvia - Lalekno Baen
  • Title : Vita Alvia - Lalekno Baen
  • Listen : 30.8K
  • Size Mp3 : 6.72 MB


Dengar Lagu Online (Klik dan menunggu ...)
Download MP3

Lirik Vita Alvia - Lalekno Baen

Vita Alvia - Lalekno Baen, Sing nyongko pungkasane
Rusak atinisun
Wis ping piro baen
Riko ngejur batin iki

Wis cukup riko gawe
Ajur urip isun
Sak wise riko
Ngandoh ati nong wong liyo
Remek rasane rogo iki

Lalekno baen isun
Teko urip riko
Kerono riko wis
Ono pilihan liyo

Tinggalen isun ring kene
Peluken larene
Myakne isun hang nyawang
Masio eluh banyu moto mili getih

Sing nyongko pungkasane
Rusak atinisun
Wis ping piro baen
Riko ngejur batin iki

Wis cukup riko gawe
Ajur urip isun
Sak wise riko
Ngandoh ati nong wong liyo
Remek rasane rogo iki

Lalekno baen isun
Teko urip riko
Kerono riko wis
Ono pilihan liyo

Tinggalen isun ring kene
Peluken larene
Myakne isun hang nyawang
Masio eluh banyu moto mili getih

reff
Lalekno baen isun
Teko urip riko
Kerono isun wis
Ono pilihan liyo

Tinggalen isun ring kene
Sun peluk larene
Riko sing usah nyawang
Tuwas iluh banyu moto mili

Lalekno baen isun
Teko urip riko
Kerono riko wis
Ono pilihan liyo

Tinggalen isun ring kene
Peluken larene
Myakne isun hang nyawang
Masio eluh banyu moto mili getih

Search: Download Lagu Vita Alvia - Lalekno Baen, Download Lagu YANU Official , Download Lagu pop,dangdut,indo, Download Lagu dengan ukuran 6.72 MB
Download Lagu Terkait :


Top Lagu Terbaru