Download Lagu Vita Alvia - Sing Biso Mp3

Gambar Vita Alvia - Sing Biso
  • Title : Vita Alvia - Sing Biso
  • Listen : 11.5M
  • Size Mp3 : 6.69 MB


Dengar Lagu Online (Klik dan menunggu ...)
Download MP3

Lirik Vita Alvia - Sing Biso

Vita Alvia - Sing Biso, mulo sun sing biso
sun sing biso nyepuro riko
ati wis sing biso
yo sing biso nerimo riko

sing sepisan riko natoni roso
bolak balik riko njalok sepuro
wis entek alasan osing ketahan
ati wis jeru kelaran

sing kuat maning isun wis warang
ulah riko wis kebangetan
kudu kelendi isun kentekan akal
kepaksan isun riko tinggal

mulo sun sing biso
sun sing biso nyepuro riko
ati wis sing biso
yo sing biso nerimo riko

mulo sun sing biso
sun sing biso nyepuro riko
ati wis sing biso
yo sing biso nerimo riko

sing sepisan riko natoni roso
bolak balik riko njalok sepuro
wis entek alasan osing ketahan
ati wis jeru kelaran

sing kuat maning isun wis warang
ulah riko wis kebangetan
kudu kelendi isun kentekan akal
kepaksan isun riko tinggal

mulo sun sing biso, sun sing biso nyepuro riko
ati wis sing biso, yo sing biso nerimo riko

Search: Download Lagu Vita Alvia - Sing Biso, Download Lagu Samudra Record , Download Lagu pop,dangdut,indo, Download Lagu dengan ukuran 6.69 MB
Download Lagu Terkait :


Top Lagu Terbaru