Download Lagu Vita Alvia - Sun Anti Anti Mp3

Gambar Vita Alvia - Sun Anti Anti
  • Title : Vita Alvia - Sun Anti Anti
  • Listen : 174.3K
  • Size Mp3 : 6.95 MB


Dengar Lagu Online (Klik dan menunggu ...)
Download MP3

Lirik Vita Alvia - Sun Anti Anti

Vita Alvia - Sun Anti Anti, ojo sampek riko nyacak
natoni ati iki
mergane sun sing kuat
dung riko larani

welas isun iki suci
welas sun ugo murni
sun njalok welas iki
ojo di kotori

yoro mung tekan riko ring ati
hang isun anti anti
ewonan kembang ono ring taman
mung riko hang sun eman

sing ono hang biso ngganteni
papan riko ring ati
welas sun iki temenanan
ojo di gawe memengan

ojo sampek riko nyacak
natoni ati iki
mergane sun sing kuat
dung riko larani

welas isun iki suci
welas sun ugo murni
sun njalok welas iki
ojo di kotori

yoro mung tekan riko ring ati
hang isun anti anti
ewonan kembang ono ring taman
mung riko hang sun eman

sing ono hang biso ngganteni
papan riko ring ati
welas sun iki temenanan
ojo di gawe memengan

yoro mung tekan riko ring ati
hang isun anti anti
ewonan kembang ono ring taman
mung riko hang sun eman

sing ono hang biso ngganteni
papan riko ring ati
welas sun iki temenanan
ojo di gawe memengan

yoro mung tekan riko ring ati
hang isun anti anti
ewonan kembang ono ring taman
mung riko hang sun eman

sing ono hang biso ngganteni
papan riko ring ati
welas sun iki temenanan
ojo di gawe memengan

Search: Download Lagu Vita Alvia - Sun Anti Anti, Download Lagu Samudra Record , Download Lagu pop,dangdut,indo, Download Lagu dengan ukuran 6.95 MB
Download Lagu Terkait :


Top Lagu Terbaru