Download Lagu Vita - Pantai Klanyar Mp3

Gambar Vita - Pantai Klanyar
  • Title : Vita - Pantai Klanyar
  • Listen : 160.7K
  • Size Mp3 : 6.76 MB


Dengar Lagu Online (Klik dan menunggu ...)
Download MP3

Lirik Vita - Pantai Klanyar

Vita - Pantai Klanyar, Tulung sawangen sawangen aku
Sing nandang rindu
Oh tulung muliho
Senadyan sedelo aku wis lilo

Samar ati iki samar
Yen nganti kowe lali
Janjimu neng pantai klayar
Samar ati iki samar
Yen nganti kowe tego
Ninggal aku ganti pacar
Ouoooo..

reff:
Sedelo wae aku ora biso
Adoh kowe nengopo ningalke lungo
Sekethip netro aku ora lilo
Yen kowe nganti gandeng karo wong liyo
Ouoooo..

Tulung sawangen sawangen aku
Sing nandang rindu
Oh tulung muliho
Senadyan sedelo aku wis lilo

Samar ati iki samar
Yen nganti kowe lali
Janjimu neng pantai klayar
Samar ati iki samar
Yen nganti kowe tego
Ninggal aku ganti pacar
Ouoooo..

reff:
Sedelo wae aku ora biso
Adoh kowe nengopo ningalke lungo
Sekethip netro aku ora lilo
Yen kowe nganti gandeng karo wong liyo
Ouoooo..

Birune segoro kutho pacitan
Nyimpen janjimu seprene ra biso ilang
Birune segoro kutho pacitan
Pantai klayar sing nyimpen sewu kenangan..
Ouoooo..
Ouoooo..

Search: Download Lagu Vita - Pantai Klanyar, Download Lagu Khatulistiwa Record , Download Lagu pop,dangdut,indo, Download Lagu dengan ukuran 6.76 MB
Download Lagu Terkait :


Top Lagu Terbaru