Download Lagu Vita - Suket Teki Mp3

Gambar Vita - Suket Teki
  • Title : Vita - Suket Teki
  • Listen : 340.1K
  • Size Mp3 : 5.98 MB


Dengar Lagu Online (Klik dan menunggu ...)
Download MP3

Lirik Vita - Suket Teki

Vita - Suket Teki, Aku tak sing ngalah
Trimo mundur timbang loro ati
Tak uyako wong kowe wis lali
ADVERTISING

Ora bakal bali

Paribasan awak urip kari balung
Lilo tak lakoni
Jebule janjimu jebule sumpahmu
Ra biso digugu

Wong salah ora gelem ngaku salah
Suwe-suwe sopo wonge seng betah
Mripatku uwis ngerti sak nyatane
Kowe selak golek menangmu dewe
Tak tandur pari jebul tukule malah suket teki

Paribasan awak urip kari balung
Lilo tak lakoni
Jebule janjimu jebule sumpahmu
Ra biso digugu

Wong salah ora gelem ngaku salah
Suwe-suwe sopo wonge seng betah
Mripatku uwis ngerti sak nyatane
Kowe selak golek menangmu dewe
Tak tandur pari jebul tukule malah suket teki

Search: Download Lagu Vita - Suket Teki, Download Lagu Khatulistiwa Record , Download Lagu pop,dangdut,indo, Download Lagu dengan ukuran 5.98 MB
Download Lagu Terkait :


Top Lagu Terbaru