Download Lagu Nella Kharisma - Wes Jujur Mp3

Gambar Nella Kharisma - Wes Jujur
  • Title : Nella Kharisma - Wes Jujur
  • Listen : 1.4K
  • Size Mp3 : 4.94 MB


Dengar Lagu Online (Klik dan menunggu ...)
Download MP3

Lirik Nella Kharisma - Wes Jujur

Nella Kharisma - Wes Jujur, sing tebeng aling aling
yo wis jujur ambi riko
apuo ati riko
manggih sing percoyo
wes cukup uli isun
yakin aken awak riko
duh manggih nyimpen curigo
welas sun tinggalno
jujur nong ati isun
welas iki yo mung kanggo riko
wes ketutup lawang ati isun
kanggo wong liooo
jujur nong ati iki
roso kangen isun yo mung riko
sing kiro ono maning
roso kangen nong wong lioo
sing tebeng aling aling
yo wis jujur ambi riko
apuo ati riko
manggih sing percoyo
wes cukup uli isun
yakin aken awak riko
duh manggih nyimpen curigo
welas sun tinggalno
jujur nong ati isun
welas iki yo mung kanggo riko
wes ketutup lawang ati isun
kanggo wong liooo
jujur nong ati iki
roso kangen isun yo mung riko
sing kiro ono maning
roso kangen nong wong lioo
jujur nong ati isun
welas iki yo mung kanggo riko
wes ketutup lawang ati isun
kanggo wong liooo
jujur nong ati iki
roso kangen isun yo mung riko
sing kiro ono maning
roso kangen nong wong lioo

Search: Download Lagu Nella Kharisma - Wes Jujur, Download Lagu Nella Kharisma - Topic , Download Lagu pop,dangdut,indo, Download Lagu dengan ukuran 4.94 MB
Download Lagu Terkait :


Top Lagu Terbaru